Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας – Χαιρετισμός

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Έναν δικτυακό τόπο που αγαπάτε και στο μέλλον θα έχετε πολλούς λόγους να επισκέπτεστε καθημερινά.

mavridou giorti
Μια νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει. Μια εποχή μεγάλων αλλαγών και δημιουργικών προκλήσεων που όλοι εμείς, ως Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ως αναπόσπαστο κομμάτι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

Επίκεντρο σε αυτή μας την προσπάθεια είναι ο πολίτης και η εξυπηρέτηση των αναγκών του. Ο πολίτης της Πιερίας που επιθυμεί καθημερινή επικοινωνία με τους φορείς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ώστε να μπορεί να εκφράζει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς του. Ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο αγρότης, ο επιχειρηματίας που αναζητούν έγκυρη ενημέρωση και ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις και τα αναπτυξιακά προγράμματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τους κλάδο. Ο επισκέπτης της Πιερίας που αναζητά χρήσιμες πληροφορίες για τον φυσικό πλούτο και τις τουριστικές υποδομές του νομού. Ο εκπρόσωπος των Μ.Μ.Ε. που χρειάζεται άμεση πληροφόρηση για όλες τις δράσεις της νέας περιφερειακής αρχής.

Η ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελεί ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας μας με
τον πολίτη. Ένα εργαλείο που θα εμπλουτίζουμε και θα βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα, με στόχο να κάνουμε τη σχέση μας όλο και πιο άμεση, πιο φιλική, πιο αποτελεσματική.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Καλώς ήρθατε στην Πιερία.

Καλή σας περιήγηση!

Σοφία Μαυρίδου

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας