Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
16 Ιουνίου 2026
Χρήσιμες ανακοινώσεις για τον πολίτη
Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026 έως και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026, από τις 06:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη (χ.θ. 6+200) έως τον ανισόπεδο κόμβο (ΑΚ) Ν. Ρυσίου (χ.θ. 18+850) με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, και θα ξεκινήσουν αφού ολοκληρωθούν αντίστοιχες εργασίες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη επί της κεντρικής νησίδας στο ίδιο σημείο, ώστε να περιοριστεί η επιβάρυνση της κυκλοφορίας.
Επισημαίνεται, ακόμα, ότι την Παρασκευή 19.06.2026, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 12:00 το μεσημέρι και τη Δευτέρα 22.06.2026 θα ξεκινήσουν μετά τις 08:00 π.μ.. Σημειώνεται ότι τα συνεργεία είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων θα είναι σχετικά σύντομος.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.










