Εργασίες συντήρησης στην 3η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης- Πυλαίας- Πανοράματος- Διασταύρωση προς Χορτιάτη) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
12 Δεκεμβρίου 2025
Χρήσιμες ανακοινώσεις για τον πολίτη
Εργασίες συντήρησης στην 3η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης- Πυλαίας- Πανοράματος- Διασταύρωση προς Χορτιάτη) θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 3ης Επαρχιακής Οδού, από τη διασταύρωση της οδού Αναπαύσεως (κοιμητήρια Πανοράματος) έως τον σταθμό μετεπιβίβασης διασταύρωσης Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.










