QR Code

Έκτακτες εργασίες επισκευής φωτεινής σηματοδότησης στη διασταύρωση των οδών Γ.Παπανδρέου- Κριεζώτου στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

post_thumbnail

Έκτακτες εργασίες για την επισκευή φωτεινής σηματοδότησης (αντικατάσταση ιστού) στη διασταύρωση των οδών Γ.Παπανδρέου- Κριεζώτου, στην περιοχή της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2025, από τις 08.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών οι φωτεινοί σηματοδότες του κόμβου θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας και η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από τροχονόμο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.